MFt -  MFt
Reg. szám:
 
Eladó új építésű és használt ingatlanok (családi ház, ikerház, sorház, társasházi lakás), építési telkek közvetítése Pécel, Maglód, Gyömrő,
Ecser és Budapest XVII. kerület területén.
2234 Maglód Fő u. 8-10. Emelet (MÜV ház) Tel.: 06-20-399-7205, 06-30-743-3637
ALBERT-HÁZ Kft.
Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Névválasztásunkat a görög mitológia ihlette: Ariadne, krétai királylány egy gombolyag fonalat adott Theseusz királyfinak, hogy azt gombolyítva kitaláljon a Labirintusból, miután elpusztította a bikafejű szörnyet a Minotauruszt. Mi Ariadne fonalaként szeretnénk segíteni ügyfeleinket az ingatlanok világának kiválasztási, szakmai és jogi útvesztőiben.

Működési területünk a délkelet pesti agglomerációban a 31-es, 3-as és a 4-es főút környékére koncentrálódik, az ottani települések, valamint a XVII. kerület használt és új építésű ingatlanjainak értékesítésében működünk közre.

 

Nevem: Fabók János

1985-óta tevékenykedem az ingatlannal foglalkozó szakterületen. 1998-ig az Illetékhivatalnál álltam alkalmazásban mint ingatlan-értékelő. A továbbiakban az „ún”magánszférában helyezkedtem el értékbecslő, ingatlanértékesítő, ingatlan-közvetítőként. Időközben a munkáltatómnál felépítettünk 150-160 db lakást, ikerházat, önálló családi-házat.

Jelenleg is az ingatlanközvetítés mellett a kivitelezésben és az építkezés irányításában is részt veszek. Az eddig eltelt 30 év megszerzett tapasztalata , amit az ingatlanok közelségében szereztem szakmailag olyan pluszt adott amelyet kevés „ ingatlanos” mondhat el magáról. Kiválóan ismerem az agglomeráció dél, dél-keleti régióját (természetesen az új építésű ingatlanok mellett a már lakott, használt ingatlanokat is). Működési területünkön nagyon jó kapcsolatot tartunk fenn a kivitelezőkkel és a már használt ingatlanok eladóival. Szakmai felkészültségünket , észrevételeinket sok esetben igénylik, figyelembe veszik.

A fent említett néhány évtized szakmaisága, tapasztalata, tanulsága melyet az építkezésben, ingatlan-értékesítésben töltöttem el, úgy érzem méltón fogom képviselni ARIADNE INGATLAN IRODÁT.

 

Ami megkülönböztet bennünket az ingatlanosok többségétől, hogy szeretjük a munkánkat, szeretjük és tiszteljük az embereket, nekünk minden ügyfél egyedi és fontos. Minden érdeklődővel lehetőség szerint személyesen megyünk az ingatlanok bemutatására. Nagyon sok régi ügyfél, vagy azok barátai, ismerősei keresnek meg, bizonyítva, hogy "ügyfélkezelési módszerünket" szeretik az emberek. Későbbiekben is gyakran keresnek meg tanácsért, vagy más segítségért. Az esetek többségében hétvégén is dolgozunk, hiszen tudjuk, hogy az emberek többsége ekkor ér rá. Remélhetőleg hamarosan találkozunk Önnel is, és segítségére lehetünk akár eladási, akár vételi szándék vezérli.