MFt -  MFt
Reg. szám:
 
Eladó új építésű és használt ingatlanok (családi ház, ikerház, sorház, társasházi lakás), építési telkek közvetítése Pécel, Maglód, Gyömrő,
Ecser és Budapest XVII. kerület területén.
2234 Maglód Fő u. 8-10. Emelet (MÜV ház) Tel.: 06-20-399-7205, 06-30-743-3637
ALBERT-HÁZ Kft.
Mende Használt Ár:   188 MFt Reg. szám: 5977
Lakóterület:      529 m²       Szobaszám:      4       Telek:      1480 m²

Mende egyik dombos-erdős szélén,aszfaltos utcában,panorámás kilátással igényesen megtervezett és kivitelezett garázsos luxus családi ház eladó.
Az 1480 m2-s parkosított,gondozott telken (igény esetén a szomszédos két telek is megvásárolható) fekvő 529 m2-s luxusház minden igényt kielégíthet! Az előtérből az egyik irányba nyílik az egyik fürdőszobával felszerelt hálószoba, a másik irányba indulva a közlekedőn át a másik két fürdőszobás hálószobába,a hatalmas nappali-konyha-étkezőbe ,valamint a földszinten lévő helyiségekbe: speizba, háztartási helységbe, medencetérbe. A ház padlófűtését gáz kondenzációs kazán,hőszivattyú és elektromos fűtés biztosítja. A házban központi porszívó, falfűtés, klíma is kiépítésre került; az ablakokon redőny és szúnyogháló is van a kellemesebb komfortért. Egy fáradt nap után megmártózhatunk a 60 m-s medencében, szaunázhatunk egyet vagy billiárdozhatunk szuterén részben található játékszobában. Mindezek után biztosítva van az ezeket a helységeket kiszolgáló zuhanyzóval,mosdóval ellátott fürdőszoba. A pincében található egy téglával burkolt borospince, valamint több tároló helység és a medence gépháza.
A gépkocsi bejárót, a 60 m2-s teraszt fűthető viacolorral burkolták le. Elektromos kapu és garázskapu biztosítja a plusz kényelmet. A telket körülvevő kerítést bontott téglából építették,melyekbe a kinti kerti világítást is bevezették. A kert parkosított,gondozott,öntözőrendszerrel ellátott.
Az egész ház tervezése és megépítése a igényes munkáról, a környezete a minőségről,a kellemes kikapcsolódásról, a családról szól!
A tehermentes és AZONNAL költözhető ház 188 M Ft.

Referens:    Fabók János, 06-20-399-72-05
Ingatlan típusa:Használt Ingatlan fajtája:Családi ház
Ár188 MFt Építés éve:2004
Lakóterület:529 Szobaszám: 4
Épület állapota:Újszerű Telek:1480 m²
Lakás állapota:Újszerű Kert mérete:0 m²
Gáz:Van, egyedi méréssel Víz:Van, egyedi méréssel
Villany:Van, egyedi méréssel Csatorna:Van, egyedi méréssel
Derítő:Nincs Fűtés:Kondenzációs kazán
Garázs:Van Parkolóhely:Van
Kilátás:Panorámás Utca burkolata:Aszfalt
Lakások száma a házban:1 Szintek száma a házban:2
Szintek száma a lakásban:0 Komfort:Luxus
Terasz:60 Erkély:0
Pince:Van Tároló:Van
Külső nyilászárók:Műanyag Belső nyílászárók:Fa
Külső falak:Tégla Belső falak:Tégla
TájolásDél-nyugat Lift:Nincs
Extrák:

Fűtött gépkocsi bejáró és 4 állásos garázs, központi porszívó, klíma, falfűtés, jakuzzi, medence, játékszoba, redőny,szúnyogháló, 4 fürdőszoba, öntözőrendszer, elektromos kapu, riasztó.